Profile picture

Line Marie Refsdal

Rektor

Mitt navn er Line Marie Refsdal. Jeg jobber som rektor på Lunde Barneskole i Skien. Å være rektor er en livsstil, men jeg har noen få andre interresser. Jeg elsker fotball, og klubben min er Odd. Jeg er også tobarnsmamma, selv om mine to flotte sønner er blitt voksne. Anders er 25 og Lars 22.
Jeg vokste opp på Stridsklev i Porsgunn, men mange tilfeldigheter førte til at jeg nå definerer meg som ekte Skiensborger. Jeg er stolt bypatriot og synes Skien er den flotteste by å bo i, jobbe i og ha venner i.

Etter fire år på Telemark lærerhøgskole, startet min yrkeskarriere på Kongerød skole i 1995. Jobben som lærer var jeg veldig glad i, men jeg ønsket tidlig noe mer, og hadde en drøm om at jeg en gang skulle være rektor. Så, etter to år som nestleder i Utdanningsforbundet i Skien, var det min tur. Jeg ble rektor på Melum skole i Skien i 2005. Der var jeg til 2011. Da fikk jeg jobben som rektor på Lunde Barneskole. Jeg har gått rektorskolen, studert coaching og er i ferd med å starte opp nye studier i 2018; Læringsmiljø og ledelse.

Jeg er tillitsvalgt i Skolelederforbundet Skien, og representerer 10 medlemmer i kommunen.